Höst på IES Södertälje

FacebookTwitterLinkedInPinterestShare
You must consent to third-party cookies to view this content.You must consent to third-party cookies to view this content.
From the Principal

Utvecklingssamtalen är nu avklarade och vi har fått fantastiska återkopplingar från våra studenter och ni föräldrar. Den gemensamma uppfattningen är att vi har haft en enastående positiv skolstart på IES Södertälje. Vi är mycket stolta över våra elever, personal och alla andra som som medverkar till att forma vår fantastiska skola i Södertälje.

PTA (Parent Teachers Association, eller skolans föräldraförening) har bildats och kommer att ha en central och viktig roll den direkta dialogen mellan skolan och hemmet. Vi kommer att arbeta tillsammans för att försäkra att skolan framöver växer sig allt starkare och bättre.

Nu när höstmörkret tränger sig på och sikten blir allt sämre vill vi uppmana alla ni lämnar av och/eller hämtar era barn med bil att köra extra försiktigt. Se gärna till att era barn bär reflexer så de syns i höstmörkret.

Just nu förbereder sig våra studenter och lärare i årskurs 6 för den första delen av nationella prov i svenska, engelska och matematik. Snart kommer ni att få mer information från era mentorer och ämneslärare.

Som vanligt, mentorer är er direkta kommunikationskanal till skolan men jag träffar er mer än gärna på vår morgonkaffestund på onsdagar kl 07:30.