Welcome to Internationella Engelska Skolan Södertälje

A 4-9 school, opening in August 2017

Från rektorn

Från rektorn

From the Principal

Rektors rapport från Introduktionsdagen

“Eleverna kommer inte att ha sina mobiler i skolan… Nej, inte ens årskurs 7-9… Inte på rasterna heller. Vi har alla de digitala verktyg som de behöver för sitt skolarbete, och under rasterna vill vi att de pratar med varandra, vara tillsammans och får lite motion på skolgården.” Plötsligt var det många överraskade ögon som tittade på mig i den stora gruppen föräldrar som samlats och sen direkt leenden och nickande huvuden. Det blev ett antal liknande "ah-ha" -moment under vår presentation och frågeställning.

School Blog

En liten förhandsvisning i IES Södertälje

Vi har laddat upp några nya bilder i "Livet i Skolan" här på hemsidan. Ta en titt på våra klassrum som börjar ta form. Vi kommer att fortsätta uppdatera med nya foton under de närmaste veckorna.

Gratis frukost till alla elever

Nämnde vi frukost på IES Södertälje? Vissa dietister kallar frukost den viktigaste måltiden på dagen; som lärare vet vi av erfarenhet att eleverna mår bättre och lär sig bättre när de har ätit en hälsosam frukost. Och vi som är föräldrar vet att i morgonrusningen, att fixa och äta mat är ibland det som blir bortvald av trötta barn. Det är en lång morgon till lunch. Det är därför vi tog beslutet på IESS att erbjuda gratis frukost till alla våra elever varje morgon: vi vet att det kommer hjälpa dem att bli de bästa elever och vänner de kan vara.

 

Sluten byggarbetsplats

Eftersom IES Södertälje är fortfarande en byggarbetsplats, är det inte tillåtet att besöka oss pga av säkerhetsskäl. Vänligen kontakta oss via info@engelska.se, eller ring +46 (0) 8 544 735 30. Tack!

Vi anställer! Läs mer...
Vi anställer! Läs mer...
  1. Letar du efter SchoolSoft?

    Klicka här för att komma till SchoolSoft och mer på vår Delta sida.